NOTA DE PREMSA

Se està promovent dos accions de sensibilització en Gandia per a la setmana de mobilitzacions pel clima convocada pel moviment mundial “Fridays for Future”. 

Així, divendres 20 de Setembre a les 12 hores en la plaça Major tindrà lloc un encontre d’escolars de primària amb tallers, contacontes i altres activitats per a concienciar-los sobre la problemàtica del canvi climàtic i les seues consequències en les seues vides. 

Així, també divendres 27 de setembre a les 19 hores en la plaça de Crist Rei de Gandia, hi haurà una concentració dirigida a tota la ciutadania amb lectura del manifest “27 de setembre Vaga Mundial pel Clima” al qual s`han adherit nombroses associacions, sindicats i col·lectius de la Safor. 

Estes accions tenen per finalitat demanar que es declare de manera immediata l’emergència climàtica i es prenguen les mesures concretes necessàries per a reduir ràpidament a zero les emissions netes de gasos d’efecte d’hivernacle i exigim un nou model socioecològic que no comprometa la supervivència de la vida tal com la coneixem.