Por un planeta mas sostenible / Per un planeta mes sostenible

🌱🌱PER UN PLANETA MÉS SOSTENIBLE🌱🌱

📢📢 El dissabte 4 de febrer de 10:00 -14:00 en la plaça del Tirant de Gandia, es realitzarà una jornada amb diferents activitats de conscienciació, lúdiques i informatives sobre la cura del mediambiental i canvi climàtic.

🌍🌍🌏Cada vegada és més evident la crisi climàtica en la qual vivim i que ens afecta a totes, per això cuidar el planeta és una tasca que ens ha d’unir i en la que hem de col·laborar tot el món!

🤝🏻🤝🏻Aquesta jornada ha sigut organitzada per diferents associacions que conformen el Moviment Veïnal de la Safor amb la col·laboració de les regidories de medi ambient i joventut de l’ajuntament de Gandia.

🤝🏻🤝🏻Associacions participants: CDR la Safor, Coordinadora AMPA, Jubilats de la Safor, Globalmon, Eucrante, Viviendas para los sin techo, Plàstic Preciós la Safor, Col·lectiu Obertament, Xarxa Feminista La Safor-Valldigna i Fem Camí Net.

—————————–
🌱🌱POR UN PLANETA MÁS SOSTENIBLE 🌱🌱

📢📢El sábado 4 de febrero de 10:00 -14:00 en la plaza del Tirant de Gandia, se realizará una jornada con diferentes actividades de concienciación, lúdicas e informativas sobre el cuidado del medio ambiente y cambio climático.

🌍🌍🌏Cada vez es más evidente la crisis climática en la cual vivimos y que nos afecta a todas, por eso cuidar el planeta es una tarea que nos tiene que unir y en la que tenemos que colaborar todo el mundo!

🤝🏻🤝Esta jornada ha sido organizada por diferentes asociaciones que conforman el Movimiento Vecinal de la Safor con la colaboración de las concejalías de medio ambiente y juventud del ayuntamiento de Gandia.

🤝🏻🤝Asociaciones participantes: CDR la Safor, Coordinadora AMPA, Jubilats de la Safor, Globalmon, Eucrante, Viviendas para los sin techo, Plàstic Preciós la Safor, Col·lectiu Obertament, Xarxa Feminista La Safor-Valldigna i Fem Camí Net.